23 aprile 2015

Minimalismo in pasticceria | Minimalism in pastry shop

Avete mai visto una pasticceria più minimalista di questa? Arredi ridotti all'osso e pasticcini disposti in maniera rigorosa troneggiano nell'ampia sala grigia. I colori dei dolci spiccano nella neutralità della stanza. L'audace progetto della Patisserie À La Folie a Montreal (Canada) è opera dello studio Atelier Moderno e Anne Sophie Goneau.
Vi piace come la neutralità della stanza evidenzia i dolci? O vi sembra troppo spoglio? Siete fan di LESS IS MORE o di MORE IS MORE
xxx
Have you ever seen a pastry shop more minimalist than this one? Few furniture and rigorously placed pastries tower in the wide grey room. The pastries colors stand out from the neutral room. The audacious design of Patisserie À La Folie in Montreal (Canada) is by Atelier Moderno studio and Anne Sophie Goneau.
Do you like how the neutrality of the room highlights the sweets? Or you think it's too empty? Do you agree with LESS IS MORE or with MORE IS MORE?










L'esterno.
Outside.

Questo è il sito internet della pasticceria con e-commerce.
This is the pastry shop home page with e-shop.